2011. július 20., szerda

Éji akt

André Zsuzsa fotója
A csíkszeredai Régizene Fesztivál és képvilága némileg lekötötték, beszűkítették a blog tájékozódását, és csak most tudok sort keríteni az időközben feltorlódott anyag rendszerezésére.


A legsürgetőbbnek André Zsuzsa friss aktfotóját tartom, ami legalább olyan váratlanul ért engem is, mint amilyen benyomást kelt majd az idelátogatókban. A Csíkszeredában élő tehetséges képíróról nem árt tudni, hogy  a Fotótanú létezése óta Torzó c. fotója s a vele kapcsolatos méltatás a legnépszerűbb a blog olvasói előtt. Nem kapok felőle hírt túl gyakran, de állíthatom, hogy szinte soha nem kell benne csalatkoznom.


Pár napja érkezett e-fiókomba az itt látható fotó, amelynek én (jobb híján) az Éji akt elnevezést adtam, s amely azóta is tartósan foglalkoztat. Minél inkább tűnik sejtelemnek a képen (alig) látható meztelen női test, amint az éjszaka leple alatt tárja föl rejtező identitását, annál jobban meg vagyok győződve arról, hogy a szándék most fordult be a célegyenesbe - s ha tévedek is, rajongok a képért, a látószögért s a nyíltságért, amivel a fotós szeretne ismét önálló véleménnyel előállni, a végső válaszok közben lesütve a szemét - és éppen ezzel nyer.

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  WhatsApp: +16626183756 köszönöm  VálaszTörlés