2012. január 31., kedd

Beszéljen a statisztikaMásodszor nézek be tüzetesebben a blog motorházának teteje alá - az első összegzés tavaly március 17-én esett meg - , amire egyrészt a féken tartott, de el nem űzhető kíváncsiság sarkallt, másrészt annyi hónap után nyilvánossá tenni egy olyan toplistát, aminek a létrehozói kizárólag a blog látogatói. Ezért is tartozik rájuk mindaz, ami alább következik.


Az, hogy heti összegzésben milyen kedveltségi sorrend (pontosabban látogatási gyakoriság) alakul ki az egyes bejegyzések között, folyamatosan leolvasható a jobboldali oldalszél Népszerű bejegyzések rovatánál. Ámde, hogy miként alakult a blog létrejötte óta megjelent teljes anyag népszerűségi indexe, arról csak a blogtulajdonos referálhat. Meg is teszem, minden különösebb kommentár nélkül - ugyanazok a tanulságok érvényesek, amiket tavaly március 17-i bejegyzésemben (Egy kis statisztika) már felsoroltam.

Minden időpont (2009. május – 2012. február)


1. Torzó (André Zsuzsa)
Látogatók száma: 1061


2. Cigány temetés Madarason (Ádám Gyula)
Látogatók száma: 551


3. Exhumálás (Magyar Rendőr, Urbán Tamás)
Látogatók száma: 296


4. Ádám Gyula: Nehéz teher
Látogatók száma: 254


5. Nagyasszony (Keleti Éva)
Látogatók száma: 215


6. Lángoló ugrás (World Press Photo, Lakatos Péter)
Látogatók száma: 173


7. Éji akt (André Zsuzsa)
Látogatók száma: 172


8. Díjfosztás (Sorin Onisor)
Látogatók száma: 165


9. Blogvizitek (17) - Miklós Csongor
Látogatók száma: 153


10. Megvolt az ezer (Ádám Gyula)
Látogatók száma: 135


Láthatjuk, hogy a mostani lista nagyjából megfelel a tavalyinak, helyenként a megfelelő be- és előretörésekkel (az 5., 7. és 10. helyen szereplők esetében).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése