2012. április 12., csütörtök

A nyolcszázadik

Egy a 25-ből: Arany Ferenc Bozóttűz c. fotója
Kivártam ezzel a bejegyzéssel, mert nem szerettem volna, ha köznapira sikeredik és elsikkad a többi között. Igaz, az ezredik jobban megérdemelné részemről a különleges figyelmet, de sebaj, ha ott leszünk, majd állok elébe.


Addig is, a nyolcszázadik fotótanúsághoz érkezve egy olyan, naponta bővülő-gazdagodó-alakuló, egyelőre beláthatatlan galériára hívnám fel a figyelmet, amit erről az oldalról is el lehet majd érni, s a Minden napra 1 fotó elnevezés alatt fut.


Azok a fotók kerülnek ebbe az internetes tárlatba, amelyek hasonló címmel napról napra bevezetik nemrég elkészült webhelyem (Urszu 2) címlapját - ezáltal is jelezve, hogy a fotográfia, annak művelői  mily nagy becsben állnak nálam. A fotók között szerepelnek majd olyanok is, melyek korábban a Fotótanúban is felbukkantak valamilyen összefüggésben, de nagyon sok új, frissen készült munka is, amelyek egymás mellé rendelve olykor többletjelentést kölcsönöznek egymásnak tartalmi-hangulati-stílusbeli interferenciájuk révén.


Egy első tárlatnézésre invitálom most e blog látogatóit az immár 25 munkát számláló élő galériába, mely rendszerint minden este új és új fotográfiával gyarapodik. Az új fotó pedig egyetlen napig díszhelyen szerepel webhelyem címlapján.


(A galériára való belépés jobboldalt, a legfelső linkről lehetséges.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése