2013. április 24., szerda

Medgyesi csoportkép

A HMKK-csapat és medgyesi vendéglátóik
Egy-egy HMKK-fotótábor végén (így a medgyesién is) már-már szertartásos módon elkészül a napokig közösségben élő fotográfusok csoportképe. Amelyen rajta vannak, mellettük, kedves vendéglátóik is, akik könnyűvé tették számukra a megfeszített munkával telt szolgálatot. A "családi kép", amit rendszerint - miként most is - Ádám Gyula szokott készíteni, az alábbi magyarázattal jelent meg a művész blogján: 

"Befejeződött a HMKK sorrendben 27. fotótábora (2013. április 5-11), amelynek során Medgyesen és környékén az alábbi fotósok igyekeztek minél több megörökíteni való látványt felhajtani: Ádám Gyula (Csíkszereda), Erdély B. Előd (Székelyudvarhely), Kovács László Attila (Sepsiszentgyörgy), Szentes Zágon (Kolozsvár), Szőcs Lehel (Csíkszereda), Urbán Ádám (Budapest), Veres Nándor (Csíkszereda), Molnár Attila (Csíkszereda), Márton Ildikó (Csíkszereda) és Arany Ferenc (Nagyszeben). Köszönet Babota Tibor plébános úrnak a jó és csodálatos szervezést!"

A begyűjtött anyagból a közeljövőben kiállítás készül, majd album is - addig, búcsúzóul, az eddigi "névjegyek" mellé ideválogattam egy miniatűr virtuális tárlatot a tíz résztvevő munkáiból. Ezzel a blogot felkeresők húsz remek képpel lehettek gazdagabbak Medgyes és környéke időn túli lenyomatából.


Fotó Arany Ferenc
Fotó Erdély B. Előd
Fotó Kovács László Attila
Fotó Márton Ildikó
Fotó  Molnár Attila
Fotó Szentes Zágon
Fotó Szőcs Lehel
Fotó Urbán Ádám


Fotó Veres Nándor
Fotó Ádám Gyula

3 megjegyzés:

  1. Merre lesz kiállítás? Budapesti vagyok, és szívesen megnézném.

    VálaszTörlés
  2. Azt még nem döntötték el, de Medgyesen egészen bizonyosan!

    VálaszTörlés
  3. Én is szívesen megnézném, ha egyszer vándorkiállítás lesz belőle. Nagyon jó fotósok nagyon jó képei! Blogkövetőként Arany Ferit és Veres Nándort rögtön kiszúrtam.

    VálaszTörlés