2011. január 20., csütörtök

Kultúra napi készülődés

Ádám Gyula plakátja
Pár napig "jegelem" az Együtt-lét pályázat díjazott képeinek kommentálását, hiszen holnap, a Magyar Kultúra Napjának előestéjén a Hargita Megyei Kulturális Központ (HMKK) égisze alatt fotótárlatot készülök megnyitni az intézmény által szervezett 20., tavaly májusi csíkmadarasi fotótábor anyagából.


A tavaly május 28-június 13 közötti bejegyzéseimben sorra bemutattam egy-egy kiállító fotóművész első pillanatban is kiemelkedőnek látszó tábori zsákmányát. 


A blog látogató számlálója híven jelzi, hogy éppen ezek közül a képek közül nem egyet azóta is rendszeresen fölkeresnek az idelátogatók. Továbbá, a kiállítás rendezés közben falra kerülő 56 kép között örömmel látom, hogy jó pár kiállta az idő próbáját is. Sőt, úgy hallom, hogy néhányan azóta nemzetközi pályázatokon is felhívták magukra a figyelmet, díjat nyertek.


Jelenleg a tárlatnyitó szövegén dolgozom, így most csak az alkalomra készült kultúra-napi plakátot mellékelem sietős soraimhoz, holnap pedig a megnyitó szövegét is olvashatják majd itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése