2012. március 28., szerda

Fotóriporter a Mai Manóban

Hajdú D. András, az origo portál fotósa, aki 6 kategóriában is nyert a 2011-re meghirdetett, év elején lezárt  30. Magyar Sajtófotó pályázaton, s a tavalyi év magyar fotóriporterének kiáltották ki, holnap, csütörtökön, március 29-én a Mai Manó Házban állít ki régebbi munkáiból.


Érdemes figyelemmel kísérni eddigi és ezutáni munkáját is, gyakorlatilag nyolc éve dolgozik professzionális képzettségű fotósként, s az origo olvasói - tudtommal nem kevesen vannak - értékelhették témaválasztásának sokszínűségét, teljesítményének látványos felívelését. Mindig örömnek tartok egy feltűnő és beérő fiatal tehetségről szólni, munkáit értékelni. Olyan ez a mi világunk, hogy az eddiginél tízszer annyi fotós sem lenne sok ahhoz, hogy hiteles panorámává álljon össze mindaz, ami emlék, benyomás, tény és látvány életünkben.


Izelítőül néhány képe megtekinthető az origo galériájában, egyet pedig ide is kiteszek, hogy ne csak a s szavak értelme, de a képvilág sugallata is megérintse az idelátogatót.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése