2009. április 22., szerda

Exposia

Csinos katalógusból "téptem" ide ki egy lapot: még pénteken, április 17-én este nyomta a kezemben a képen látható Balázs Ödön székelyudvarhelyi fotográfus, aki többedmagával Exposia néven alkotócsoportot alapított a természet szeretete és védelme jegyében.

A csoport pedig nem állt meg az alakulásnál: nemrégiben fotókiállítást nyitottak Székelyudvarhelyen, s az erdélyi kiállítók (Balázs György, Balázs Ödön, Fülöp Lóránt, Kibédi Sándor, Kuthi Lázár) mellé hasonló érdeklődésű távolabbi képírókat hívtak meg (Kerekes István/Mosonmagyaróvár; Hajdu Tamás/Nagybánya; Tóth Zsuzsanna/Hatvan). A kiállítással Szovátát, Nagybányát, Szilágyszomlyót, Székelykeresztúrt és Nyírbátort is fel kívánják keresni.

Biztatóak az ilyen szerveződések, közösen valóra váltott szándékok. A természet(l)es olyan bocsánatos kukkolás, ami szépségben és dokumentálható tanúságtételben minden percben megtérül.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Fotótanú! Nagyon köszönjük ezt a bejegyzést. Szívesen látjuk majd megmozdulásainkon Székelyudvarhelyen és környékén. Az Exposia nevében, Fülöp Lóránt

    VálaszTörlés